UMP jalin kerjasama dengan PSMZA - Finny, Mohamed (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai jalinan kerjasama dengan Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin (PSMZA) sebagai usaha mengeratkan hubungan strategik yang dibina sejak dua tahun lalu.