UMP terima kunjungan delegasi dari SCUN - Nor Ashikin, Sulaiman (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan rasmi delegasi dari South Central University for Nationalities (SCUN), Wuhan pada 10 Julai 2012 yang lalu. SCUN merupakan rakan kerjasama strategik UMP sejak tiga tahun lalu.