Tengku Mahkota Pahang rasmi Empower ECER Mahkota Kuala Pahang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah telah berkenan merasmikan Empower ECER Mahkota Kuala Pahang yang merupakan program pembangunan modal insan melibatkan masyarakat khususnya di Kuala Pahang, Pekan.