Alumni UMP gah di Volvo - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2012)
Bermula dengan menjalani latihan industri di luar negara, akhirnya Hilmi Mohd Zahidi yang merupakan graduan Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Automotif) telah berjaya menempatkan dirinya sebaris dengan jurutera hebat di luar negara apabila diberi peluang menjawat jawatan sebagai Jurutera Penyelenggaraan di Volvo Trucks, Gothenburg, Sweden.