Pasukan Jabatan Bendahari, FKEE dan FKM juara Kejohanan Bola Tampar Tertutup UMP - Iskandar, Salehuddin (Penerbit UMP, 2012)
Pasukan lelaki Jabatan Bendahari dan pasukan wanita gabungan dari Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) dan Fakulti kejuruteraan Mekanikal (FKM) menjuarai Kejohanan Bola Tampar Tertutup UMP Piala Bendahari Kali Ke-7 anjuran Jabatan Bendahari pada 4 April 2012 yang lalu.