Kem Interaksi Pemimpin Muda bentuk kepimpinan pelajar SMK Chini - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 100 orang pemimpin pelajar di kalangan pengawas, pengawas pusat sumber, ketua tingkatan dan pengerusi persatuan dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Chini 2, Pekan menyertai Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) anjuran Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) pada 22 April 2012 yang lalu.