Mahasiswa In-Smartive bantu pelajar sekolah menguasai bahasa Inggeris - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 148 pelajar menyertai program Projek Kilauan Mutiara Teach Malaysia Teach (TMT) anjuran Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi memantapkan penguasaan Bahasa Inggeris di kalangan pelajar sekolah rendah sekitar Pekan pada 11 Februari 2012 yang lalu.