Mahasiswa turun padang dalam Projek Semaian Budi di Agropolitan Lepar - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 30 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memulakan cuti semester mereka kali ini dengan suatu pengalaman menarik apabila tinggal bersama keluarga angkat yang merupakan penduduk Agropolitan Lepar di Kilometer 43, Jalan Kuantan – Segamat dalam Projek Semaian Budi yang berakhir pada 20 Januari 2012 yang lalu.