28 sukarelawan jayakan Program Semai Bakti - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 28 orang sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada Fakulti Kejuruteraan Makanikal (FKM), Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) dan Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP) menyertai Program Semai Bakti anjuran Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-isteri (BAKTI) dan Persatuan Isteri-isteri Wakil Rakyat Pahang (TERATAI) pada 31 Mac 2012 yang lalu.