Malam Santai Budaya kenali masyarakat 3 negara - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Gabungan mantap persembahan tiga buah negara dalam Malam Santai Budaya anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) dengan kerjasama Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian (FSKKP) pada 12 Mac 2012 yang lalu memberi peluang di kalangan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk lebih mengenali budaya masyarakat Malaysia, Indonesia dan Bangladesh.