ICT Business Centre kongsi kepakaran bersama rakan niaga - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Lebih 50 rakan strategik melibatkan 15 syarikat hadir mengikuti Business Partnership & Product Showcase High Tea anjuran ICT Business Centre Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi mendapatkan perkongsian pengalaman dan idea dalam menjalankan perniagaan berasaskan teknologi ICT.