Laman Web Rasmi UMP bertaraf 5 bintang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Laman web rasmi Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini diiktiraf lima bintang sekaligus meraih tempat ketiga laman web terbaik bagi kategori Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) di Malaysia.