Kolaborasi UMP dan MBM lahirkan generasi belia berpengetahuan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama strategik dengan Majlis Belia Malaysia (MBM) dalam menambah nilai untuk melahirkan generasi belia berwibawa yang lebih berdaya saing.