Pengetua dan Felo Kolej Kediaman lawat anak yatim Permata - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Institusi kefeloan universiti bertanggungjawab dalam mengggalakkan aktiviti, pengurusan kemudahan pembelajaran dan kebajikan terhadap penghuni kolej kediaman di universiti.