SME-University Internship buka peluang pelajar tawar khidmat perundingan perniagaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Buat julung kalinya, seramai 24 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) mewakili empat kumpulan perunding menyertai program SME-University Internship anjuran Pusat Keusahawanan UMP, Perbadanan Perusahaan Kecil dan Sederhana (SME CORP MALAYSIA) dan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).