500 pelajar jayakan Larian Kampus Pekan 2012 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 500 orang pelajar di kalangan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Indera Shahbandar Pekan (SMKIS) menyertai program Larian Kampus Pekan 2012 pada 6 April 2012 yang lalu.