UMP terima bantuan wang zakat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima bantuan wang zakat RM250,000 sumbangan daripada Majlis Ugama Islam Pahang dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) pada 20 Februari 2012 yang lalu.