Maulidur Rasul disambut meriah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Lebih 700 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai perarakan sempena Sambutan Maulidur Rasul 1433H Peringkat Universiti pada 14 Februari 2012 yang lalu bagi meraikan keputeraan Baginda Rasulullah SAW anjuran Pusat Islam & Pembangunan Insan (PIMPIN).