Sempurnakan amanah kepimpinan dengan penuh kesedaran – NC - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2012)
Amanah kepimpinan yang disempurnakan dengan penuh kesedaran dan kebertanggungjawaban mampu mencetuskan iklim yang positif, sihat dan selamat di sekolah, sekaligus mewujudkan persekitaran pengajaran dan pembelajaran kondusif serta menatijahkan pengalaman bermanfaat kepada para pelajar.