FKEE anjur Celik Elektronik dedah bidang robotik untuk pelajar sekolah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Menyedari kepentingan bidang industri elektrik dan elektronik dalam menyumbang kepada pembangunan negara, Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) telah menganjurkan program Celik Elektronik di kalangan 80 pelajar sekolah tingkatan empat dan lima melibatkan Sekolah Menengah Kebangsaan Indera Shahbandar (SMKIS) dan Sekolah Menengah Kebangsaan Nenasi (SMKN) dalam bidang robotik.