4 pelajar Kejuruteraan Awam cipta sejarah di Taiwan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Empat pelajar Diploma Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatat sejarah apabila berjaya meraih dua pingat emas, dua pingat perak dan membolot enam Anugerah Khas dalam Pameran Antarabangsa Pereka Muda (IEYI 2012) anjuran Far East University, Taiwan Invention & Intellectual Property Association di Taiwan pada 12 Februari 2012 yang lalu.