FIST anjur Seminar Bioteknologi - Nazira, Mahmud (Penerbit UMP, 2012)
Kerajaan Negeri Pahang dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Industri, UMP menganjurkan Seminar Bioteknologi bersempena dengan Karnival Bio-ICT Negeri Pahang 2012 pada 3 Mac 2012 yang lalu.