130 hasil penyelidikan dalam pameran Citrex 2012 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Lebih 130 hasil penyelidikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dipamerkan dalam Pertandingan Penyelidikan sempena Pameran Kreativiti, Inovasi, Teknologi & Penyelidikan (CITREX 2012) anjuran Jabatan Penyelidikan & Inovasi dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) di Kompleks Sukan UMP pada 28 Mac 2012 yang lalu.