PBMSK anjur English Camp S.YO.K bersama pelajar MRSM - Nor Suhardiliana, Sahar (Penerbit UMP, 2012)
Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK), Universiti Malaysia Pahang dan Kelab Intelligentsia PBMSK menganjurkan Perkongsian Pintar English Camp Share Your Knowledge (SYOK) bertempat di Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Kuantan baru-baru ini bagi meningkatkan penguasaan Bahasa Inggeris di kalangan pelajar sekolah.