Delegasi Sudan tinjau peluang kerjasama - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan daripada delegasi Omdurman Islamic University (OIU) bagi meninjau peluang kerjasama dalam bidang akademik dan penyelidikan melibatkan kedua-dua universiti.