2,000 pengunjung meriahkan sambutan Malam Kebudayaan Tahun Baharu Cina - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Hampir 2,000 pengunjung pelbagai bangsa hadir menyaksikan persembahan kebudayaan sempena Sambutan Malam Kebudayaan Tahun Baharu Cina anjuran Jawatankuasa Kebudayaan Cina dengan kerjasama Sekretariat Kebudayaan dan Kesenian Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Kompleks Sukan UMP pada 17 Mac 2012 yang lalu.