UMP tuan rumah Debat Perdana Intergriti - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Debat Perdana Integriti Piala Perdana Menteri 2012 anjuran Institut Integriti Malaysia (IIM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Majlis Debat Universiti-Universiti Malaysia (MADUM) yang berlangsung selama empat hari sejak 24 Februari lalu melabuhkan tirai dengan suasana yang cukup meriah di UMP.