120 peserta Sinar ECER berkampung di UMP Kampus Gambang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 120 anak–anak peserta Agropolitan Pekan menyertai Hari Inovasi dan Kreativiti Sinar ECER anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama dua hari di UMP Gambang mulai 14 hingga 15 Januari 2012 yang lalu.