Kerajaan terus pertahan BM sebagai bahasa perdana - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Putrajaya- Datuk Seri Najib Razak menegaskan bahawa kerajaan akan terus mempertahankan bahasa melayu sebagai bahasa perdana di negara ini.