YSS adakan pameran di Universiti Malaysia Pahang - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan - Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) mengadakan ceramah dan pameran pada Festival Kesukarelaan Siswa yang dianjurkan Perwakilan Kolej Kediaman Lima (Peka 5) Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan di sini, ahad lalu.