Peranti penyejuk - Salwani, Md Zain (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Peranti penyejuk merupakan inovasi anak muda penuntut tahun dua Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal Fakulti Kejuruteraan Mekanikal Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ashwindran Naidu A/L Sanderasagran, antara inisiatif ke arah penggunaan kuasa elektrik sifar.