Malam Puisi Riong cetus sinergi generasi baharu - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Seramai 3,000 mahasiswa termasuk daripada AMIK Tunas Bangsa Indonesia hadir menyaksikan persembahan lagu-lagu puisi yang disertai penyanyi, penyair, penyajak dan pelbagai genre puisi dalam Malam Puisi Riong anjuran Berita Harian dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) di pentas utama Kompleks Sukan UMP Gambang pada 9 Mac 2012 yang lalu.