Menteri mentor lancar koperasi UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Yang Berhormat Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob yang juga Menteri Mentor Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah melancarkan Koperasi UMP Berhad dan kedai buku KOOP UMP.