Kerajaan ajak belia ternak kelulut - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan_ Kerajaan negeri berhasrat menjadikan projek penternakan kelulut madu sebagai platform belia, khususnya di luar bandar, menceburi bidang keusahawanan