ECERDC suntik pelaburan RM5b - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2016)
Kuantan: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) memperoleh pelaburan sebanyak RM5 bilion bagi membangunkan tujuh projek di Pahang sepanjang tahun ini