Kerjasama sedia latihan industri - Noor Atiqah, Sulaiman (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Politeknik Ungku Omar (PUO) dan Universiti Malaysia Pahang Holdings (UMPH) Sdn Bhd menandatangani satu nota persefahaman (NoU) mengenai peluang kerjasama bagi penempatan latihan industri pelajar di syarikat berkenaan