Universiti diminta tumpu 4 perkara - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Pekan- Empat perkara utama perlu diberi tumpuan oleh universiti dalam usaha menjadikan negara lebih cemerlang dan efektif