4 perkara jadikan negara lebih cemerlang - Ahmad Zakki, Jilan (2016)
Pekan- Datuk Seri Najib Tun Razak menggariskan empat perkara yang perlu diberi tumpuan oleh setiap universiti ke arah menjadikan negara lebih cemerlang pada masa depan