Kenali pemimpin lebih dekat - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2016)
Pekan: "Pameran ini dapat memberi peluang generasi muda mengenali pelbagai sisi dua pemimpin nombor satu negara, Allahyarham Tun Razak Hussein dan anakandanya, Datuk Seri Najib Razak