Ahli kelab T-Rex UMP tawan puncak Gunung Liang - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
RIADAH. Seramai 30 ahli Kelab Rekreasi (T-Rex) Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menawan puncak Gunung Liang yang terletak di Behrang, Perak baru-baru ini