'Nostalgia penuh bermakna' - Abdul Razak, Raaff; Amin Ridzuan, Ishak (2016)
Pencapaian Datuk Seri Najib Razak yang semalam genap 40 tahun terbabit dalam politik tanah air sehingga menjadi Perdana Menteri membanggakan rakyat Pahang