Pelajar UMP berpeluang selami ketokohan, bapa - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Pekan: Pameran legasi kepimpinan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini, memberi peluang kepada belia dan pelajar untuk mengenali ketokohan Allahyarham Tun Abdul Razak Hussein dan anakandanya, Datuk Seri Najib Razak