Usahawan jurutera hargai ilmu dari UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Dengan bermodalkan wang sebanyak RM500, graduan jurusan Diploma Kejuruteraan Elektrik (Elektronik Industri) telah berjaya menubuhkan dua buah syarikat yang telah menempatkan beliau di antara usahawan muda negara yang telah dipanggil oleh pihak PUNB dalam Taklimat Khas Program Siswazah untuk menjadi perintis dan berkongsi pengalaman dan kisah kejayaan beliau kepada bakalbakal usahawan yang ingin menceburkan diri dalam bidang keusahawanan.