Mahasiswa baharu lafaz ikrar - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 2,514 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) melafaz ikrar sebagai mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam Majlis Amanat Naib Canselor UMP dan Ikrar mahasiswa sempena Minggu Induksi Siswa (MINDS) pada 7 September 2011 yang lalu.