D’Optimis dari Jabatan Pendaftar juara KIK - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Jabatan Pendaftar, Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat kali ketiganya telah berjaya menganjurkan Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK) peringkat UMP pada 8 Disember 2011 bertempat di Dewan Astaka, UMP.