UMP juara kejohanan sukan MTUN 2011 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Pasukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) muncul juara keseluruhan Kejohanan Sukan Antara Universiti-universiti Teknikal (MTUN) Kali ke-4 yang berlangsung selama empat hari di Kompleks Sukan UMP di Gambang pada 18 Disember 2011 yang lalu.