UMP Holdings, SME Bank meterai perjanjian pembiayaan hartanah - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi anak syarikatnya, UMP Holdings Sdn. Bhd. memeterai perjanjian dalam pembelian tapak terakhir kampus UMP Gambang milik Unique Reflection Sdn. Bhd. (kini dikenali sebagai Malaysian Solar Resources Sdn. Bhd.) dengan pembiayaan Bank Perusahaan Kecil & Sederhana (M) Berhad (SME Bank Berhad) berjumlah RM72 juta dengan tempoh bayaran balik selama 10 tahun.