Wacana Strategi NC bincang pencapaian Pelan Strategik UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus melangkah mencipta kecemerlangan berpandukan Pelan Strategik UMP 2011-2015 yang dilihat berada di landasan kukuh dan mampu menjadikannya sebagai universiti teknologi pilihan utama.