45 pelajar jelajah masyarakat pribumi - Nadia Eliza Natrah, Jamaluddin (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 45 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai ‘Program Jelajah Masyarakat Pribumi Malaysia (PriMa)’ untuk mendekati masyarakat orang asli di samping mengenali budaya dan adat resam masyarakat di Perkampungan Orang Asli Kampung Paya Rekoh dan Kampung Berdut Jerantut Pahang baru-baru ini.