Teach Malaysia Teach signifikan bagi jayakan UKRA Pembangunan Sosioekonomi - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2011)
“Aktiviti kesukarelawan secara terancang dan terarah mampu menyumbang secara strategik kepada UKRA (Bidang Keberhasilan Utama Universiti) Pembangunan Sosioekonomi dalam kerangka Pelan Strategik UMP 2011-2015.